Zelje i cestitke
3 posters
:: Dobro došli! :: Dobro došli!
Strana 1 od 1
Zelje i cestitke
Ovde cemo cestitati jedni drugima rodjendane, slave, nove godine i blio sta drugo vredno cestitanja.
Re: Zelje i cestitke
Kao sto nam je forum nedelju dana najavljivao danas nam Jass puni 26 godina. (ovog puta necu da spominjem udaju, znas vec zasto ) I posto sam ja u proslih par godina pozelela sve i svasta da ne bih ponavljala sve te zelje, a secas se koje su sve bile, ja cu samo da kazem da te i dalje stoje, i da dodam jednu koja mislim da ce da bude sasvim dovoljna. Zelim ti da ove godine Angelito nadje neku seriju koja ce da ima fenomelanu pricu, gde ce da izgleda kako samo on moze da izgleda i koja ce da ima odlicnu gledanost da ti lepo mozes da ga gledas jednom nedeljno narednih nekoliko godina. Dok ne nadje novu seriju, naravno.
Srecan rodjendan, Jass. Sve najbolje. I nemoj da preteras sa alkoholm. 4-5 litra je sasvim dovoljno.
Srecan rodjendan, Jass. Sve najbolje. I nemoj da preteras sa alkoholm. 4-5 litra je sasvim dovoljno.
Jass, srecan rodjendan i od mene! (uh, opet si pala ) Zelim ti sve najbolje i da ti se sve (ili bar one najvece) zelje ostvare.
Rebellious angel- Posts : 58
Nena87pk ::Kao sto nam je forum nedelju dana najavljivao danas nam Jass puni 26 godina. (ovog puta necu da spominjem udaju, znas vec zasto ) I posto sam ja u proslih par godina pozelela sve i svasta da ne bih ponavljala sve te zelje, a secas se koje su sve bile, ja cu samo da kazem da te i dalje stoje, i da dodam jednu koja mislim da ce da bude sasvim dovoljna. Zelim ti da ove godine Angelito nadje neku seriju koja ce da ima fenomelanu pricu, gde ce da izgleda kako samo on moze da izgleda i koja ce da ima odlicnu gledanost da ti lepo mozes da ga gledas jednom nedeljno narednih nekoliko godina. Dok ne nadje novu seriju, naravno.
Da znas da sam odlucila za par dana da obrisem svuda tako na forumima, FB i slicno, da ne najavljauje ljudima.
Ne secam se ja, ja sam sad u godinama, ono sto je bilo proslih godina je u magli sve tako da moze bez problema da se ponovi sve, necu da prepoznam.
E to bi lepo bilo. Ali stvarno bi mogao vise. Tako da hvala.
Rebellious angel ::Jass, srecan rodjendan i od mene! (uh, opet si pala ) Zelim ti sve najbolje i da ti se sve (ili bar one najvece) zelje ostvare.
Hvala. I koliko puta moram da ti ponovim, ti si ta koja pada, ja ova sto gleda i nastavlja da pije.
just_me- The Tricky One
:: Dobro došli! :: Dobro došli!
Strana 1 od 1
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
|
|